Kollekció

Küldj üzenetet!

Ha több információt kívánsz kapni a SPARK ékszerekről vagy rendelni szeretnél,
egyszerűen add meg nekünk nevedet, e-mail címed, a termék számát és a mennyiséget.
Személyes adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik félnek.

Üzletek, ahol megvásárolhatod termékeinket:

Pelote Show Room 1061 Budapest Andrássy út 15. I.
Magistral Store Mammut - Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ, 1024 Budapest Lövöház utca 2.
Zsidró Szalon Rózsadomb 1025 Budapest Pitypang utca 11.
Cake Shop Budapest 1051 Budapest József Attila utca 12.
Cake Shop Garden 1028 Budapest Hidegkúti út 81.

Szállítási és fizetési tájékoztató

 1. 1. Ön a megrendeléskor jogosult megjelölni a fizetés módját, amely: előre utalás illetve utánvétes vásárlás (készpénz) lehet.
 2. 2. Házhozszállítással történő kézbesítés esetén a termék ellenértékén felül az esetleges szállítási díj is kiszámlázásra kerül. A szállítási díj Magyarország területén belül 15.000 Ft felett ingyenes, 15.000 Ft alatt 750 Ft. Az utánvétes vásárlási mód választása esetén az utánvétkezelés összege 10.000 Ft alatt 500 Ft, 10.000 felett 580 Ft.
 3. 3. A számlát e-mailen küldjük a csomag futárcégnek való átadásakor.
 4. 4. Átutalásos fizetési mód megjelölése esetén: az átutalást a Pelote Hungary Kft. CIB Banknál vezetett 11100104-12905586-01000003 bankszámlájára kérjük küldeni.
 5. 5. Utánvétes fizetési mód megjelölése esetén: Utánvéttel történt megrendelés esetén Ön a termék vételárát és a szállítási díjat a kézbesítéskor készpénzben fizeti meg a Szállítónak. A Szállító mindaddig nem köteles a megrendelt terméket átadni, amíg Ön a megrendelt termék vételárát és szállítási díját ki nem fizette.
 6. 6. Amennyiben a Szállítási értesítőben megjelölt kiszállítási időt pontosítani vagy módosítani szeretné, úgy a Szállító ügyfélszolgálatával kell a kapcsolatot felvennie. A futárszolgálat ügyfélszolgálati elérhetőségei a következők: GLS tel.: +36 1 802 0265; https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg A kiszállítás módosításához szükséges adatok: - feladó: Pelote Hungary Kft. - címzett: az Ön által megadott szállítási cím
 7. 7. A Szállító adatai: Név: GLS Futárszolgálat Központi ügyfélszolgálat elérhetősége: .: +36 1 802 0265; https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg
 8. 8. Szállítási információk:
 9. 8.1. Ingyenes szállítás: Minden 10.000 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes.
 10. 8.2. Szállítási díjak: Szállítási költség Magyarországon belül: 650 Ft.
 11. 9. Az Áruházban megrendelt termékek kiszállítását kizárólag Magyarország területén vállaljuk.
 12. 10. A kiszállítást megelőzően a szállítási értesítőben tájékoztatjuk a várható kiszállítási idejéről. Az Ön felelőssége gondoskodni arról, hogy az egyeztetett időszakban a csomag átvételét biztosítsa.
 13. 11. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, úgy a futárszolgálat központi ügyfélszolgálatán kérhet új időpontot. Az ismételt kiszállításért a Szállító külön szállítási díjat jogosult felszámítani.
 14. 12. A kiszállítás a megrendelésben megjelölt szállítási címre történik. Ön köteles kézbesítési címként olyan címet megadni, ahol a megrendelt termék átvételét biztosítani tudja. A pontatlanul vagy hibásan megadott kézbesítési címből eredő szállítási késedelemből, vagy a kézbesítés esetleges lehetetlenüléséből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 15. 13. A Szállító elsődlegesen a rendelésben megadott személy részére kézbesíti a megrendelt terméket. Más személy részére csak abban az esetben jogosult a terméket kézbesíteni, ha teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással rendelkezik a csomag átvételére és a meghatalmazást a kézbesítéskor a szállító részére átadja. A szállító nem köteles a meghatalmazás valódiságát ellenőrizni.
 16. 14. Ön a csomag kézbesítésekor köteles a csomagot tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiánytalan kézbesítést tartalmazó átvételi elismervény esetén mennyiségi hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem fogadunk el.